| Вицоооој. | |
|
|
Автор | Порака |
---|
[zEUs] Модератор
Број на мислења : 152 Join date : 2009-10-04 Местолокација : Тетово
| Предмет: Вицоооој. Нед Окт 04, 2009 1:27 am | |
| Немојте да постирате само некој стари и досадни вицоој. Некој нови и интересни, ок? Јасно?
ае поз. | |
|
| |
[zEUs] Модератор
| Предмет: Re: Вицоооој. Нед Окт 04, 2009 1:46 am | |
| гледам се срамите. Па ае ја да постирам:
,,Студент им пишува на неговите дома: - Долго не сте ми се јавиле. Пратете ми 100 марки, да знам дека сте живи.,, :lol!: | |
|
| |
P!T Администратор
Број на мислења : 161 Join date : 2009-10-03 Местолокација : Тетово
| Предмет: Re: Вицоооој. Нед Окт 04, 2009 1:51 am | |
| Кој се срами бре :evil: Еве еден : Мажот влегува дома и ја прашува сопругата: - Жено, каде се децата?
Жената: - На англиски!
Мажот: - Ok, where are the children? | |
|
| |
Milanez` Администратор
Број на мислења : 93 Join date : 2009-10-03 Age : 34 Местолокација : Тетово
| Предмет: Re: Вицоооој. Нед Окт 04, 2009 2:17 am | |
| - На излезот на еден хотел се разминуваат маж и жена.. и мажот случајно ја удирил жената по гради. За да и се извини и вика: - Госпоѓо, ако срцето ви е меко како и градите, ќе ми простите за ова што го направив! - Господине, ако вас алатот ви е тврда како и лактот, ќе ве чекам во соба 169! | |
|
| |
P!T Администратор
| Предмет: Re: Вицоооој. Нед Окт 04, 2009 8:25 pm | |
| Професорката го прашува Мујо: Што научи ти за денес ? Mујо одговара Багер.. Професорката се чуди и вика а друго освен тоа Мујо пак Багер ! Професорката го однела Мујо кај директорката и го прашуваат: Мујо кај е мајкати ? Мујо : Умре ! - Како умре ? што и се деси ? Мујо : Ја згази багер !!! - А татко ти ? Мујо: Го згази багер !!! - Епа добро, Баба ти Дедо ти ? Мујо: Ги згази багер !!! - Епа добро што правиш ти дома !? Мујо: Возам Багер !!! | |
|
| |
[zEUs] Модератор
| Предмет: Re: Вицоооој. Пон Окт 05, 2009 6:53 pm | |
| Влегува пијаница во такси и вика: - Вози на железничка станица. - Па, веќе сме на железничка станица. - Еве ти пари и друг пат немој толку брзо да возиш! | |
|
| |
P!T Администратор
| Предмет: Re: Вицоооој. Вто Окт 06, 2009 2:17 pm | |
| Мујо иде кај Хасо на гости. Глеаат фудбал и на Мујо му станува ладно на нозете. - Мујо: Хасо, ај те молам симни се до кај мене земи ми ги влечките. - Хасо: Абе ај сеа ти кај мене си на гости, не ја кај тебе. Оди земи си ги сам. И се карале така едно 5-10 минути и на крај Хасо попуштил и се симнал до станот на Мујо. Ѕвони на вратата и Фата, жена му на Мујо, му отвара. - Хасо: Абе Фата, вака и вака. Мујо ми кажа да те еб*м тебе и ќерка ти. - Фата: Па добро ај мене, ама не верувам дека он би кажал и ќерка ни да ја еб*ш. - Хасо: Еве бе ќе го прашам. МУЈООО, И ДВЕТЕ?!?!? - Мујо: ДА, ДА, И ДВЕТЕ!!! | |
|
| |
[zEUs] Модератор
| Предмет: Re: Вицоооој. Сре Окт 07, 2009 12:25 am | |
| Некоја жена си купила детектор за лаги. Го донела дома и почнала да го испитува синот: - Што доби на тестот по математика? - Петка. Детекторот почнал да свири. - Добро де, тројка добив! Детекторот: Бииииип! - Мамо кец добив ама ќе го поравам. Мајката: Јас кога одев на школо сите ми беа петки. Детекторот почнал да пишти. Таткото: Кога јас одев на училиште... Детекторот речиси експлодирал. Синот: Тато па ти не си одел на училиште! Таткото: Сине, немој да ме зезаш, па јас сум ти татко, што мислиш на кого си ти? тогаш детекторот експлодирал! | |
|
| |
P!T Администратор
| Предмет: Re: Вицоооој. Сре Окт 07, 2009 9:47 pm | |
| Колку цајкани прават пуканки? -Петмина! Како? -Еден го држи тенџерето, четворица го нишаат шпоретот!(симон) | |
|
| |
[zEUs] Модератор
| |
| |
Milanez` Администратор
Број на мислења : 93 Join date : 2009-10-03 Age : 34 Местолокација : Тетово
| Предмет: Re: Вицоооој. Чет Окт 08, 2009 7:13 pm | |
| Што е кулминација во шпанска серија? Кога Родриго ќе дознае дека си е сам на себе мајка!!! - Зошто плавуши мразат да одат во Ве-Це ? - Треба сами да се соблечат !
- Како ќе познаете дека плавуша пробала да влезе на интернет? -На мониторот има траги од патики !
- Некоја плавуша купила слагалица, ја сложила за три месеци и пукнала од радост. - Зашто? - Бидејќи на кутијата пишувало од 3-6 години.
- Дали знаете дека 18 секунди по породувањето на Чак Норис му дадоа возачка дозвола?
- Чак Норис може да здроби дијамант со голи раце.
- Еднаш додека Чак Норис лежеше на стомак доби ерекција и пронајде нафта.
- Оти плавуша седи пред куќа со чаша? - Бидејќи и рекле дека куќата части | |
|
| |
P!T Администратор
| Предмет: Re: Вицоооој. Нед Окт 11, 2009 1:05 am | |
| На час учителката го прашува малиот Трпе колку се 2+2. -пет! Трпе колку се 2+2 ??? -пет! 2+2? -Пет да ти ебам глувата! | |
|
| |
[zEUs] Модератор
| Предмет: Re: Вицоооој. Нед Окт 11, 2009 11:15 am | |
| Зошто плавуша ставачасовник на раната?
- Слушнала дека времето лечи се. | |
|
| |
P!T Администратор
| Предмет: Re: Вицоооој. Сре Окт 14, 2009 7:44 pm | |
| Седи студент (zEUs) во библиотека и шмека некоја студентка. Девојкава приметила и му вика на дечкото: - Не ме гледај така моево срце припаѓа на друг. А тој и вели: - Ајде, ајде имаш ти и други органи. | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Вицоооој. | |
| |
|
| |
| Вицоооој. | |
|